Saturday, August 18, 2018

Risau dengan bau badan

Rasa tak selesa dengan bau badan atau bau peluh?
Dah pakai perfumes tapi bau peluh lebih menyerlah atau mengganggu bau perfume yang wangi itu?


KINI
Anda tak perlu risau lagi dengan adanya Dexandra Body Odourless.


Dapatkan badan yang segar semulajadi dan bebas bau badan dengan semburan Dexandra Body Odourless.


Setiap titisan semburan yang selesa pasti memberikan keyakinan buat diri anda!


Hubungi saya untuk maklumat lanjut dan pembelian:
Ayu Rashid


019 - 989 8341

Friday, August 17, 2018

Thursday, August 16, 2018

Tips Matikan Lipas dalam Kereta!

Haa... terkejut jugak bila baca customer feedback Coffee Warm ni. 

Bolehlah Kak Ayu cuba jugak ni. Dalam si Biru tu rasanya lipas ada dok beranak-pinak. Maklumlah, si Biru tu dah macam kedai runcit bergerak kalau naik kereta dengan anak-anak haha. 

Eh, ko korang pun nak cuba jugak, tujuan asal letak Air Freshener Coffee Warm dalam kenderaan ialah untuk dapatkan aura wangian kopi, sekaliii... dapat pakej matikan lipas!

Wow! Sis teruja tau. Jomlah kita cuba. Lagi pun, cara ni lebih selamat, sebab Dexandra Air Freshener ni takder alkohol dan mesra alam. 

Whatsapp/Telegram Kak Ayu yer. 

019 - 989 8341

Wednesday, August 15, 2018

"Butik jadi hotel mewah!"

Hari ni, Kak Ayu nak share customer feedback Green Tea Dexandra Air Freshener. 

Jom kita sama-sama baca, betapa terujanya customer Puan Erna ni share.


Haaa... butik jadi macam hotel mewah! 

Memang teruja baca kan? 

Sememangnya bau green tea adalah bau yang mendamaikan, segar dan mewah. Sebab tu ia antara bau yang hot selling. Ramai dah tergoda dengan bau Green Tea.

Jadi, nak cuba Dexandra Air Freshener Green Tea? Jangan segan hubungi Kak Ayu 019 - 989 8341.



Tuesday, August 14, 2018

8 Jenis Bauan Dexandra Air Freshener


Jom ketahui 8 jenis bauan Dexandra Air Freshener
  • Passion Fruit
  • Vanilla
  • Forest Dream
  • Roasted Caramel
  • Passion Fine
  • Rose Forest
  • Coffee Warm
  • Green Tea


Antara kelapan-lapan jenis bau Dexandra Air Freshener ni, mana yang paling best?

Opss! Maaf tiada jawapan yang tepat, sebab soal bau adalah perkara yang sangat subjektif. Setiap orang mungkin ada bau yang sangat digemari, atau sebaliknya.

Jadi, Kak Ayu cadangkan, korang cuba jer semua jenis bau!

Ala, tak mahal pun harga Dexandra Air Freshener ni. RM10 Semenanjung dan RM12 Sabah/Sarawak. Beli 8 bau ni pun tak rugi, sebab kita boleh cuba semua dengan letakkan di tempat yang berbeza-beza, atau tukar-tukar bau ikut mood yang kita nak.


Kan Dexandra Air Freshener ni ada 4 fungsi bau iaitu untuk:
  • Rejuvenate
  • Relax
  • Rejoice
  • Refresh


Jadi, rugi kalau tak cuba semua 8 jenis bau yang ada ni!

Whatsapp/Telegram Kak Ayu untuk maklumat lanjut dan pembelian:
Ayu Rashid | 019 - 989 8341




Monday, August 13, 2018

Kenali Dexandra Air Freshner



  • Saiz isian: 10ml
  • Tidak mengandungi alkohol
  • Anggaran tempoh penggunaan: 30 - 45 hari (bergantung ruang tempat)
  • Produk mesra alam sekitar
  • 8 wangian unikdalam 4 mood yang berbeza (Rejuvenate, Relax, Rejoice, Refresh)
  • Boleh dijadikan ruang menyimpan duit syiling
  • Sesuai digunakan untuk car perfume, pewangi dapur, tandas, dalam almari, bilik tidur, pejabat)

Harga: RM10 SM / RM12 SS
*Tidak termasuk postage