Tuesday, August 14, 2018

8 Jenis Bauan Dexandra Air Freshener


Jom ketahui 8 jenis bauan Dexandra Air Freshener
  • Passion Fruit
  • Vanilla
  • Forest Dream
  • Roasted Caramel
  • Passion Fine
  • Rose Forest
  • Coffee Warm
  • Green Tea


Antara kelapan-lapan jenis bau Dexandra Air Freshener ni, mana yang paling best?

Opss! Maaf tiada jawapan yang tepat, sebab soal bau adalah perkara yang sangat subjektif. Setiap orang mungkin ada bau yang sangat digemari, atau sebaliknya.

Jadi, Kak Ayu cadangkan, korang cuba jer semua jenis bau!

Ala, tak mahal pun harga Dexandra Air Freshener ni. RM10 Semenanjung dan RM12 Sabah/Sarawak. Beli 8 bau ni pun tak rugi, sebab kita boleh cuba semua dengan letakkan di tempat yang berbeza-beza, atau tukar-tukar bau ikut mood yang kita nak.


Kan Dexandra Air Freshener ni ada 4 fungsi bau iaitu untuk:
  • Rejuvenate
  • Relax
  • Rejoice
  • Refresh


Jadi, rugi kalau tak cuba semua 8 jenis bau yang ada ni!

Whatsapp/Telegram Kak Ayu untuk maklumat lanjut dan pembelian:
Ayu Rashid | 019 - 989 8341




Monday, August 13, 2018

Kenali Dexandra Air Freshner



  • Saiz isian: 10ml
  • Tidak mengandungi alkohol
  • Anggaran tempoh penggunaan: 30 - 45 hari (bergantung ruang tempat)
  • Produk mesra alam sekitar
  • 8 wangian unikdalam 4 mood yang berbeza (Rejuvenate, Relax, Rejoice, Refresh)
  • Boleh dijadikan ruang menyimpan duit syiling
  • Sesuai digunakan untuk car perfume, pewangi dapur, tandas, dalam almari, bilik tidur, pejabat)

Harga: RM10 SM / RM12 SS
*Tidak termasuk postage


Saturday, August 11, 2018

Dexandra Body Odourless

Rasa tak selesa dengan bau badan atau bau peluh?
Dah pakai perfumes tapi bau peluh lebih menyerlah atau mengganggu bau perfume yang wangi itu?


KINI
Anda tak perlu risau lagi dengan adanya Dexandra Body Odourless.


Dapatkan badan yang sentiasa harum mewangi dan segar semulajadi dengan semburan Dexandra Body Odourless.


Setiap titisan semburan yang selesa pasti memberikan keyakinan buat diri anda!


Hubungi saya untuk maklumat lanjut dan pembelian:
Ayu Rashid


019 - 989 8341

Friday, August 10, 2018

Promosi Merdeka Dexandra | Percuma Tuala Muka dan Tote Beg


Kaum adam yang nak pergi solat Jumaat, pastikan dalam keadaan yang bersih dan suci. Lebih best jika sembur dengan wangi-wangian. Kan ianya juga sunnah Rasulullah SAW untuk memakai wangi-wangian pada hari Jumaat.


Tak tahu nak guna wangian apa? De'Xandra kan ada! Sesuai dibawa pergi solat. Sembur-sembur terus segar semula.

Sekarang pun ada #PromoMerdeka. Percuma tuala muka dan juga beg yang comel-lote.

Boleh dapatkan melalui saya, sementara stok masih ada. 019 - 989 8341

Thursday, August 9, 2018

Freedom Phrases by Almarhum Tunku Abdul Rahman

Dahulu, bila kita nak merdeka, ramai yang meraguinya. Orang putih tertanya-tanya. Orang kita pula terasa takutnya. Tunku Abdul Rahman sendiri, tidak cukup wangnya. Namun, ada beberapa warga bangsa yang tidak putus harapannya. Menyerahkan jam tangan, kerongsang dan gelang tangan mereka. Untuk digadaikan menjadi bekal yang berharga. Itulah dia, harganya Merdeka, suatu ketika dulu. Harganya untuk kita, ialah menjaganya dengan sepenuh jiwa kita. Kerana inilah dia satu-satunya tempat untuk kita!

Wednesday, August 8, 2018

Dexandra Pelengkap Keanggunan Wanita


Seterang mana gincu anda, secantik mana kombinasi rona mata anda, tiada tatarias yang lengkap tanpa wangian De'Xandra.

Wangian inspirasi antarabangsa dengan rasa nusantara, cukup sesuai dengan jiwa wanita semasa. Manis, sopan, garang, berani? Kami ada satu untuk anda.

Dan dengan hadiah percuma beg mekap #hargamerdeka, tentunya anda dapat kekal berseri di mana jua anda berada.

De'Xandra. Biar kami jadikan anda tumpuan dan anda tampil lebih berkeyakinan!