CIRI-CIRI ISTIMEWA DE'XANDRA PERFUME

by - October 25, 2015

1) TAHAN LAMA DENGAN HARGA BUDGET

Ciri utama yang dimahukan oleh ramai penggemar perfumes ialah KETAHANANNYA. Dan soalan PERTAMA yang sering di tanya oleh mereka sebelum membeli ialah:


"TAHAN LAMA tak perfumes awak  ni?" atau
"Berapa jam ketahanan perfumes ni?Dengan memberikan pilihan kepada penggemar jika mahukan yang TAHAN LEBIH LAMA sudah tentu pilihan utama adalah ORIGINAL PERFUMES, tetapi masalah BUDGET menjadi kesukaran kepada mereka.


Oleh itu, beliau telah membuat kajian tentang pati perfumes dan mendapati pelbagai kilang pengeluaran perfumes yang mempunyai kualiti dan ketahanan tersendiri . DE'XANDRA akhirnya telah di hasilkan daripada pati yangterbaik dan selamat digunakan dengan harga budget.2) BOLEH BAWA SOLAT

" Boleh bawa solat tak?" 


​Walaupun sudah berkali-kali ustaz , ustazah dan pihak jakim mengesahkan alkohol boleh dibawa solat tetapi masih ramai lagi yang bertanya.


Oleh itu , beliau mengambil inisiatif untuk mengesahkan alkohol terbaik dari ekstrak tumbuhan. ALKOHOL De'Xandra ialah dari Ekstrak tebu dan ianya  boleh di bawa solat.3) BOLEH BAWA TRAVEL
Ramai juga yang suka membeli perfumes yang boleh di bawa hand luggage dalam penerbangan & ringan serta mudah dibawa. Dengan kandungan 35ml, membantu ramai untuk bawa De'Xandra TERBANG bersama. 


CIRI-CIRI LAIN YANG ADA PADA DE'XANDRA PERFUMES:

1) 35ml, EDP perfume
2) Mudah di bawa TRAVEL
3) Produk bumiputera
4) Tahan lebih lama, lebih 8 jam
5) Setanding produk antarabangsa
6) Kesemua senarai perfumes adalah yang paling di cari penggemar perfume
7) Menepati citarasa & permintaan rakyat MALAYSIA

You May Also Like

0 Comment