DE'XANDRA PERFUME LIST

Assalamualaikum.
Hi semua pencinta wangian. Apa khabar hari ini? Wangi dan hebat semestinya :)

Ada berita gembira untuk anda semua! Koleksi list De'xandra Perfume dah bertambah lagi tau. Wah! Best bestttt. 

Berikut ialah De'xandra Perfume List setakat hari ini 27/10/2015. 


Banyak kan? Pasti puas hati nak pilih mana satu pujaan hati untuk kita berwangi-wangian dengan harga yang tidak menyesakkan poket. Malah, boleh borong buat koleksi lagi. Senang cerita, dalam sebulan tu, hari-hari boleh tukar sembur wangian berbeza. Amboi amboii amboiii, kemahen lagi yer. 


Okey, dah pilih tu... boleh contact Ayu untuk order. Nak beli per/botol boleh, nak beli tester pun boleh. Cuba dulu, InsyaAllah akan melekat la lepas ni dengan De'xandra Inspired Perfume. 

Jumpa lagi, Wassalam.

DE'XANDRA PERFUME LIST DE'XANDRA PERFUME LIST Reviewed by Rahayu on October 26, 2015 Rating: 5
Powered by Blogger.