Lancome Tresor Midnight Rose & Dunhill Desire Blue

Assalamualaikum semua :P

Dexandra lagiiiii...hehhehe...opcos...sebab kite suka wangi...dan kite nak awak awak pun wangi gak... Ini baru jer beli hari Khamis lepas. Perfumes sempena tahun baru katernya :)


Ini saya beli 1 untuk saya, dan 1 untuk husband.


Kalau perfumes asal inilah dia rupa parasnya:


Nak beli yang camni, memang tak mampu la kan.
Kalau mampu pun, rasanya lebih baik guna duit tu untuk keperluan lain
Dah ada perfumes Dexandra yang hampirrrr sama dengan kualiti dan bau original ni,
Haruslah beli versi lebih murah iaitu Dexandra Inspired Perfume.





Perfume antara hadiah yang sangat best kalau kita dapat kan? Pernah tak korang terbau satu wangian ni, korang ingat kat seseorang? Haaa..deep kan? Hehe

De'Xandra Perfume memang sesuai sangat jadikan gift atau hadiah. Sebab harga yg mampu milik dan berbaloi. Boleh bagi kat sape2 je..suami, isteri, mak, ayah, abang, kakak, adik, kawan, boss...kat cikgu pun boleh. Untung ler cikgu dapat perfumes best giler. 

Tidak diragui lagi status HALAL dia. Dah menang award INDUSTRY CLASS IN FRAGRANCE & LUXURIOUS PERFUMES lagi.

Memang sesuai sangat.
So sape yang berminat boleh terus whatsapp tau. Kita sembang-sembang apa wangian kegemaran korang.


Kalau nak cuba Lancome Tresor Midnight Rose dan Dunhill Desire Blue ni pun memang saya highly recommend la. Best gilerrrr. Isteri wangi, husband pun wangi hihii.  Dapat pahala tau berwangi-wangian untuk pasangan.


WhatsApp saya: 013 - 255 0727
Lancome Tresor Midnight Rose & Dunhill Desire Blue Lancome Tresor Midnight Rose & Dunhill Desire Blue Reviewed by Rahayu on January 06, 2016 Rating: 5
Powered by Blogger.