De'Xandra Perfume | Perfume Murah dan Tahan Lama

Saya dan suami penggemar perfume.
Nak yang original ajer, walaupun poket tak berapa kembung.

Kenapa nak perfume original?
Sebabnya ialah originality, tahan lama... erkk walaupun mahal.

Tapi, kepuasan tu hanya yang benar-benar gila perfume jer faham.
Tampil berkeyakinan dengan perfume wangi yang original. Gituu.
Tapi, tak boleh la selalu beli, sebab mahal.

Ini antara koleksi perfume kami dulu-dulu.
Kebetulan jumpa dalam entry lama kat personal blog.
Ni zaman saya kerja lagi, kat rumah Shah Alam.

Kita tengok apa koleksi yang ada *kebanyakan saya punya ni hahaha.
Versace Red Jeans
Lancome Miracle
Tommy Hillfiger
Tommy True Star
Victoria Secret Body Splash
Calvin Klein - nizam punya
The Body Shop

Nampak, kegilaan perfume dengan bajet yang tak seberapa.
Kalau ikutkan hati, tiap-tiap kali gaji nak beli perfume original.
Tapi bajet nan ado untuk ber-perfume ajer huhuuu.


Untung la korang sejak De'Xandra Perfume ada.
Boleh borong perfume 'murah dan tahan lama' banyak-banyak.
Tak rabakkan poket, boleh mewangi dengan riang ria lagi.




Nak bau apa... semua bau international yang hot selling serata dunia.
Memang bila pakai tu, orang yang tau bau perfume jer 'faham'.


Jadi...kepada anda yang penggila perfume.
Nak perfume murah dan tahan lama tanpa rabakkan poket.
Atau terlari bajet... dan nak buat koleksi perfume
Korang wajib cuba De'Xandra Perfume.

Jangan marah saya tau kalau sekali beli nak beli lagi ;P
Beli sebotol nak 2,3,4 botol... itu saya tak tanggungjawab.
Cuba tau... baru tau, melekat ke tidak!

Whatsapp saya
Ayu Rashid | 013 - 255 0727

De'Xandra Perfume | Perfume Murah dan Tahan Lama De'Xandra Perfume | Perfume Murah dan Tahan Lama Reviewed by Rahayu on March 03, 2016 Rating: 5
Powered by Blogger.