Bisnes De'Xandra Perfume Melalui Blog?

Assalamualaikum & Hi.

Saya yakin, ramai di kalangan kita yang fikir, nak jual perfume gunakan media social atau ONLINE agak sukar berbanding jual OFFLINE, which is kita akan jumpa orang dan dorang dapat test bau perfume.

Ada betulnya tu.
Sebab, bila perfume ni... sebolehnya kita nak cuba bau dulu kan? Sedap ke tak, menyengat ke tak, or serasi ke dengan taste hidung kita :P

NAMUN...
Percayalah... gunakan BLOG pun bolehhhh sangat jual perfume De'Xandra ni. 




Ini saya bukan cakap kosong, tapi based on pengalaman saya sendiri. Memang mudah sangat jual perfume De'Xandra dan dalam masa yang sama kembangkan networking rakan niaga melalui BLOG.

Tapi... kena ada caranya dan kunci segala-galanya adalah sabar dan konsisten. Allah dah tentukan rezeki kita, cuma kita yang kena usaha dan berikhtiar. Simple formula kan?


InsyaAllah, next time saya akan share lagi tips dan pengalaman bagaimana saya berbisnes De'Xandra melalui blog dan facebook. Oh ya, saya jarang guna Instagram, sebab saya tak minat dan IG ni 'kuat makan data'. Hahha. dasar kedekut sangat kan?


Well, saya gunakan media social yang saya gemar dan ada sikit pengalaman mengenainya. Fokus dan ia lebih mudah.


Anything about bisnes contohnya nak join as dropshipper dengan team saya iaitu Keluarga #OhWanginya, atau nak beli De'Xandra Perfume, anda boleh contact saya:

Ayu Rashid
013 - 255 0727
*Strictly Whatsapp / Telegram sahaja
Bisnes De'Xandra Perfume Melalui Blog? Bisnes De'Xandra Perfume Melalui Blog? Reviewed by Rahayu on May 19, 2016 Rating: 5
Powered by Blogger.