Bau Perfume Paling Best


"Hanya jauhari mengenal manikam"

Wah.. siap bermadah pujangga lagi uols :P

Bukan apa, sebenarnya hal berkaitan deria bau ni very subjektif
Apalagi bau perfume


Sebab apa?

Antaranya ialah:
  • Deria bau setiap individu berbeza 
  • Taste setiap individu berbeza
  • Badan dan bau badan semulajadi setiap individu berbeza
  • Persekitaran juga mempengaruhi
  • Mood dan emosi juga boleh mempengaruhi

So, jika individu A kata bau perfume XYZ wangi giler
Tak semestinya individu B suka

Kalau individu C kata bau perfume tu kategori soft
Maybe individu lain kata bau tu strong maaaaa

Begitu jugak jenis perfume yang sama
Jika dipakai oleh individu berbeza, dalam persekitaran berbeza,
Cara sembur berbeza
Hasilnya tak mustahil ada kelainan

Jadi, senang cakap
Perfume ni just trial & error

Tak rugi pun nak beli banyak-banyak jenis untuk cuba
Dan untuk dijadikan koleksi

Alaa... Dexandra kan ada
Murah jer kan
Beli 10 botol sebulan pun takder hal hehehe



So, menjawab sekali lagi soalan:
Bau perfume mana paling best


Jawapannya:
Cuba dulu, baru tau, sesuai atau best ke tak pada diri kita!


Nak beli tapi masih konpius?
Jangan segan hubungi saya

Ayu Rashid
019 - 989 8341
Pakar Wangian Kesayangan Ramai hehehhe

Bau Perfume Paling Best Bau Perfume Paling Best Reviewed by Rahayu on May 04, 2017 Rating: 5
Powered by Blogger.