KINI DILANCARKAN - THE NEW DE'XANDRA

by - October 16, 2017

KINI DILANCARKAN - THE NEW DE'XANDRA

LEBIH MODEN, LEBIH MINIMAL, DENGAN KUALITI WANGIAN YANG LEBIH BAIK, LEBIH TAHAN LAMA BAKAL MEMBUATKAN HATI, JIWA DAN NALURI ANDA BERGONCANG DARI PAGI SAMPAI KE LARUT MALAM!
YA, sejarah telah pun tercipta. Tanggal 16 Oktober 2017, semua pengguna De'Xandra seluruh Malaysia, Indonesia, Brunei dan Singapura telah menyaksikan detik paling bersejarah ini. Glam Hall, Mercu Mustapha Kamal telah menjadi saksi pelancaran The New De'Xandra, dengan tagline terbaru, LET PASSION LEAD YOU!

Dengan lebih 1000 tetamu yang memenuhi ruangan Hall, dan total capaian tontonan FB LIVE melebihi 400k views dalam masa 5 jam sahaja, menjadikan ianya saat-saat yang paling manis dan paling indah untuk De'Xandra .

Suatu perubahan yang 100% LUAR BIASA, dengan formulasi wangian yang telah di'UPGRADE' dan di'ENHANCE' kualitinya. Bakal menjadi kebanggaan semua, kerana THE NEW DE'XANDRA bukan produk wangian semata-mata, tapi kami NAK mempersembahkannya kepada dunia, supaya ia setanding dengan jenama-jenama terkemuka.


APA KATA TETAMU YANG HADIR TENTANG THE NEW DE'XANDRA?


"Team dari Subuh tadi dOk borak bab Packaging baru ni. Macam kita yANg tak sabar dulu nak pegang botol baru diorang pulak dok tak sabar-sabar...hehe"
~ Shakirah, Stokis Manjung


"Bawa balik botol tu jumpa family pun semua cakap cantik sangat. Eh, macam bawa balik bakal pasangan pulak". 
~ Solehah, Stokis Glenmarie


"Harini bawa botol datang opis bagi semua kawan-kawan pegang dan spray. Semua teruja. Diorang cakap tak sangka Dexandra boleh keluarkan botol exclusive maacam ni".
~ Diela, Tetamu


Amacam?

Teruja dengan The New De'Xandra? 

Jika anda dah tak tahan lagi, inilah masanya utk mendapatkan The New De'Xandra, dengan Series terbaik menanti anda!

Next post saya share info Series-series dalam The New Dexandra untuk memudahkan anda membuat pilihan :)

You May Also Like

0 Comment