LET PASSION LEAD YOU

by - October 25, 2017

Hi Dexandra Lover. Apa khabar semua? Pasti hebat!

Hari ni, saya nak share sharing daripada PMD Dexandra iaitu Puan Erna buat kami jemaah Dexandra dan untuk anda semua Dexandra Lover yang dikasihi sekalian.


LET PASSION LEAD YOU...
Kenapa semasa pelancaran New Dexandra dan akhir2 ini saya minta semua jemaah menggunakan LET PASSION LEAD YOU.

Inilah ayat keramat yang dicipta penuh makna buat semua jemaah.. its nots just simple words.. inilah words yang ada soul dan jiwa X paham english? Saya translate yer hehe 

Passion adalah penyebab utama yang mendorong team De’Xandra untuk terus menggapai bintang dalam semua aspek. Kami sangat bersemangat dalam matlamat kami untuk membina budaya sihat seperti ketenangan dan harmoni ketika melakukan bisnes dengan menerapkan keinginan untuk membantu orang lain dan menjadi penyokong kepada rakan-rakan yang memerlukannya.

‘Lead you’ pula kami definisikan sebagai cara kami dalam membantu anda menyerlah dan mengenali potensi diri anda dengan menggunakan wangian kami. Kami percaya bahawa bau mendatangkan efek yang besar kepada personality dan cara hidup anda. Berdasarkan motivasi kami untuk membantu orang Berjaya, kami berharap bahawa kami dapat berkongsi kepentingan wangian kehidupan kami kepada semua orang di Asia. 

TOGETHER WE ARE ONE 
WE ARE RICH & SUCCESSFUL

You May Also Like

0 Comment