Saturday, November 4, 2017

NEW DEXANDRA| Berbaloi ke tak?





Ini adalah the BIGGEST pain yang semua orang akan alami bila nak membeli perfume khususnya De'Xandra .



Jom kita pecahkan 'kesakitan' atau kerisauan tersebut.

[+] Betul ke tahan lama?
[+] Sesuai ke dengan aku?
[+] Bayar sekian harga, dapat berapa ml?
[+] Boleh bawa solat ke?
[+] Bau dia best ke?
[+] DAN BANYAK LAGI...


Ye betul, kadang-kadang kita sampai berfikir berhari-hari ntuk membuat keputusan samada nak beli atau tak. Dalam hati memang nak sangat try De'Xandra ni. Pening kan? 


Sebenarnya, bila anda dah terfikir untuk dapatkan De'Xandra, anda telah membuat keputusan yang betul. 

Ingat tau, baru terfikir, belum beli lagi . Ok, di fasa ini, iaitu di fasa mencari di mana anda harus dapatkan De'Xandra, yang ORIGINAL.

Kat mana nak dapatkan De'Xandra nie? 
Ok di fasa ini, anda harus berhati-hati... sebab apa, waktu inilah wang anda akan ditukar value-nya kepada sebotol De'xandra atau 2 botol atau berapa botol pun. Jangan sampai wang anda masuk mulut buaya tau!


Jadi ini tipsnya;

> Pastikan anda beli dari Reseller yang sah (ada ID, soon ada kad distributor)

> Tengok harga jualan, kalau ada yang jual bawah harga yang ditetapkan, lari terus jauh-jauh. Kita ada terima aduan tau, customer beli bawah harga pasaran, online, tapi bau tak best langsung dan nak refund (bila nak refund tahu pulak cari HQ 

Katanya seller taknak bertanggungjawab dan seller suruh contact HQ (Ewah2, kau jual barang fake pastu HQ yang takde kene mengena ni kau kaitkan, boleh masuk scammer malaya kau ni. For this case, we are really sorry kami tak boleh refund.

> Kat mana nak cari trusted seller kalau nak beli online? Senang je terus gi shop.dexandra.com/reseller (SAYA ADALAH SALAH SEORANG RESELLER SAH DEXANDRA)

Trust me, jika anda dapatkan yang ORIGINAL, dah TAK PERLU RISAU pasal pain point atau apa2 pain sekalipun mahupun painkiller . Kalau ada apa2 just contact back the seller inshaaAllah mereka (Authorised reseller) akan servis anda sebaiknya .
.
.
Senang kata, jika anda dapatkan bukan dari authorised reseller, bersedialah untuk hadapi semua kesakitan tuu hehe.


Ingat ye pesanan nie, dapatkan yang ORIGINAL.
.

SO, BERBALOI KE TAK ? 
YE BERBALOI BILA DAPATKAN YANF ORIGINAL .


LET PASSION LEAD YOU & SELAMAT BERHUJUNG MINGGU.