Dexandra Botol Lama Clearance Sale RM45


Ada beberapa botol lagi koleksi botol lama Dexandra dalam stok saya. Itu pun asalnya beli nak guna sendiri. Tapi, macam nak jual jer. Lepas ni nak buat koleksi botol baru pulak. Lagi cun & ekslusif.

So, ni la peluang korang nak beli Dexandra botol lama ni. Hati ni pun berbelah bagi nak jual ke tak haha. 



Lepas ni bila dah habis, korang beli botol packaging baru pulak tau hehe. Saper nak beli stok saya yang ada tu, boleh WA 019 - 989 8341.

Apa pun, bau Dexandra ni memang terbaik. Tahan lama dan bau sebijik macam perfume antarabangsa.

P/S: Bau-bau yang saya ada ni, bau yang hot selling yer, dah tak banyak kat pasaran dah hehe. Rugi kalau tak beli!
Dexandra Botol Lama Clearance Sale RM45 Dexandra Botol Lama Clearance Sale RM45 Reviewed by Rahayu on March 27, 2018 Rating: 5
Powered by Blogger.