PROJEK TAMBAH PENDAPATAN RAYA 2018 DENGAN DEXANDRA

STICKY POST
PLEASE SCROLL DOWN FOR A NORMAL POSTS


Assalamualaikum.

InsyaAllah, kita akan sambut kedatangan bulan Ramdhan pada 17 Mei 2018. Hari Raya Aidilfitri pula pada 15 Jun 2018.

Saya pasti, ada antara kita yang sedang mencari peluang bisnes untuk tambah pendapatan untuk sambut hari raya aidilfitri tahun ni. 

Dengan ini, saya nak share peluang bisnes dengan anda iaitu #ProjekDuitRaya2018 bersama team saya iaitu #OhWanginyaDexandra.



Anda boleh sertai kami sebagai:
Dropship: Commitment fees RM150
Consignment: Tiada commitment fees

Apa yang membezakan Dropship dan Consignment yang mana perlukan commitment fees dan tidak?

Basically ianya berbeza dari segi:

Semasa pendaftaran:
  • Dropship bayar RM150, dapat produk. 
  • Consignment, tak bayar fees tak dapat produk.
*Produk ni dapat masa mula-mula daftar. 


Komisen:
  • Komisen Dropship lebih tinggi berbanding Consignment. Contoh, sebotol Dexandra saiz 35ml, Dropship dapat RM20, Consignment dapat RM10.
*Ini adalah kerana harga Dropship dan Consignment berbeza, itulah yang jadinya beza komisen. 


Sebab tu lah, kalau korang betul-betul nak bisnes, korang cuba dapatkan modal RM150. Tak rugi pun RM150 tu sebab korang akan dapat produk. Produk tu boleh jual, guna sendiri atau buat sampel. 


InsyaAllah saya akan bimbing anda untuk dapat duit tambahan untuk hari raya nanti. Yang penting ada ada usaha dan konsisten.


Projek ni saya mulakan dari 1.5.2018 HINGGA hari terakhir Poslaju beroperasi. Biasanya seminggu sebelum hari raya. 


So, dalam masa lebih kurang 2 bulan setengah ni, korang nak berapa duit tambahan untuk Raya 2018?  Korang yang tentukan... kerana itulah yang mesti diusahakan!




Anda boleh mula mendaftar SEKARANG!
Hubungi saya!
Ayu Rashid | 019 - 989 8341
PROJEK TAMBAH PENDAPATAN RAYA 2018 DENGAN DEXANDRA PROJEK TAMBAH PENDAPATAN RAYA 2018 DENGAN DEXANDRA Reviewed by Rahayu on April 30, 2018 Rating: 5
Powered by Blogger.