Dexandra Luscious Series (for Women) untuk Bau Romantik

by - April 02, 2018

Ada tak kat sini yang suka bau perfume wanita yang baunya ala-ala  romantika? Haaa, kalau macam tu, korang MESTI try wangian Dexandra Luscious Series ni tau. 


Terdapat 5 jenis wangian yang ada dalam Luscious Series iaitu:
  • Chaleur
  • Zahra
  • Fresia
  • Deluna
  • Valerie

Make sure jangan berlebihan nanti ada pulak yang menaruh hati dek wangian yang memukau ni. Dah ramai wanita yang tergila-gilakan kelima-lima bau ni tau. Biasa la, kan wanita kebanyakannya bersifat romantik :)

Jangan tanya yang mana paling best, sebab setiap jenis tu ada aura dan keistimewaan bau tersendiri. Nak tau, kena cuba dulu. Ala, tak mahal pun Dexandra ni. Kalau nak senang, beli jer kelima-lima jenis tu hehe. Tetiap hari boleh spray bau berlainan. Khelas gitu!

You May Also Like

0 Comment

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...