Dexandra Perfume (For Him) TOP 5 Best Sellers 2018

Sejak penjenamaan semula Dexandra iaitu dengan menukarkan nama-nama lama kepada nama-nama baru, pati wangian yang telah ditambahbaik, packaging botol dan kotak yang lebih ekslusif dan mesra pengguna dan juga kenaikan harga yang seiring dengan penambahbaikan tersebut, kesetiaan pengguna Dexandra masih utuh dengan Dexandra! 


Dengan brand yang kukuh dan produk yang sangat berkualiti, setiap ringgit yang anda keluarkan pasti berbaloi-baloi. Jadi, tidak hairanlah jika Dexandra tetap mengungguli carta perfumes terlaris di Malaysia!

Tentu anda nak tau kan, senarai TOP 5 Dexandra Perfume (for Him) yang berada di carta Best Sellersejak The New Dexandra dilancarkan pada Oktober 2017 lepas, sehinggalah hari ini. 


Ini, saya senaraikan senarai 5 jenis bau yang menjadi best seller dan pilihan utama pengguna:

1. Nemesis (nama lama Dunhill Desire Blue)

2. Woodbine (nama lama One Million)

3. Vigor (nama lama Invictus)

4. Grandeur (nama lama 212 Vip Him)

5. Devotion (nama lama Hugo Boss Bottled)


Senarai ini pasti membantu memudahkan korang nak pilih yang mana untuk dijadikan koleksi atau untuk dihadiahkan kepada sesiapa saja. 


Jadi, buat korang pengguna setia bau-bau kat atas ni, jangan risau yer, korang masih boleh dapatkan the new dexandra ni dengan nama-nama baru ni. Dengan tambahan harga sebanyak RM10 untuk sebotol dan RM5 untuk 2 botol dan ke atas, korang dah boleh ber-Dexandra.


Kelima-lima bau ni adalah top 5 seller, setiap kali restok, macam dulu jugak, cepat ajer sold out! Jadi, dapatkan segera dengan menghubungi saya:

Ayu Rashid
019 - 989 8341

Dexandra Perfume (For Him) TOP 5 Best Sellers 2018 Dexandra Perfume (For Him) TOP 5 Best Sellers 2018 Reviewed by Rahayu on April 03, 2018 Rating: 5
Powered by Blogger.