NAMA LAMA DAN BARU DEXANDRA PERFUME

Saya tau, ada di antara kita yang confuse dengan penjenamaan semula (re-branding) Dexandra. Nama-nama baru, yang woww glam gitu hehe, pasti ada yang rasa eh ehh, apa ke susah nak sebut ni, ehhh ehh bau dia sama lagi ke tak dengan yang botol sebelum ni. 



Haaa... Korang jangan risau! Bau masih sama, cuma nama saja di tukar! TAPI yang bestnya ialah pati dan formula perfume Dexandra yang baru jauh lebih pekat dan tahan lama. InsyaAllah puas hati sangat!


Jom kenali nama baru Dexandra nanti senang nak beli :P





Setakat hari ini, ini saja list Dexandra yang dikeluarkan. Yang lain, masih belum ada atau mungkin takkan disambung dah pengeluaran tu. Itu semua keputusan daripada HQ. So, buat masa ni kita beli jer dalam senarai yang ada ni. Ini semua bau-bau hot selling!


Oh yer, jangan susah-susah sangat nak hafal, kalau tak dapat nak hafal pun, takper. Masa nak beli tu, boleh jer bagitau saya nak beli bau apa dengan sebut nama lama. Nanti saya tolong uruskan semakan stok. 


Boleh WA atau Telegram:
Ayu Rashid | 019 - 989  8341


NAMA LAMA DAN BARU DEXANDRA PERFUME NAMA LAMA DAN BARU DEXANDRA PERFUME Reviewed by Rahayu on April 01, 2018 Rating: 5
Powered by Blogger.