RM500 Duit Raya dengan Dexandra

by - April 16, 2018

Sana sini, kita dah boleh mula nampak peluang buat duit raya, projek duit raya dan yang sewaktu dengannya. Berapa RM jumlah tu pun, pelbagai angka kita boleh tengok. Tepuk dada, tanya sebanyak mana kita nak. Terpulang.


Tapi, kalau bagi Kak Ayu, semestinya Kak Ayu akan pilih dan fokus pada yang realistik, berdasarkan pada bisnes, tempoh masa (cut-off time) dan achievable atau tidak. Memang tak dinafikan, bila buat bisnes ni, kita boleh dapat unlimited income, tapi setiap orang ada matlamat dan constraints masing-masing. Jadi, sekali lagi... tepuk dada, tanya sebanyak mana kita nak, then go for it!


Hari ni, Kak Ayu nak share konsep paling mudah dan InsyaAllah achieveable dengan izin Allah, dan kita mesti berusaha dan ada tindakan untuk dapatkan hasilnya. Dalam tempoh sebelum hari raya, kita boleh dapat RM500 bila join bisnes Dexandra sebagai Dropship (commitment fees RM150). 


"Eleh... RM500 jer Kak Ayu, mana cukup nak buat raya". 


Yer, memang tak cukup, tapi cuba la dulu dapatkan RM500 ni. Lagi cepat dapat, lagi bagus, lagi banyak korang boleh usaha untuk dapatkan lebih lagi. Jangan la dah cukup RM500 korang dah goyang kaki. Kalau nak lagi, teruskan lagi. Kang ada pulak yang dah cukup RM500, orang nak beli korang dah taknak jual hahhaha. Tapi, takder kot orang meniaga macam ni kan, rezeki jangan la ditolak, Allah dah nak bagi tu, bersedialah menerima dengan ikhlas dan syukur.


Ni pengiraan Kak Ayu kasi contoh untuk dapat RM500 sebagai Dropship Dexandra. 


25 botol dalam masa 46 hari, lebih kurang 1 botol jer sehari jual. 46 hari tu tempoh yang panjang! Korang boleh dapat lebih lagi. Gandakan lagi, jadi 50 botol, dah boleh dapat RM1000!


So, macam mana? Boleh ke boleh sangatttt? 

Semoga apa Kak Ayu share ni, dapat beri idea untuk kita sama-sama raih rezeki untuk hari raya nanti. Duit bukan segala-galanya, tapi dengan duit kita dapat tambah pahala kita dan berikan kegembiraan buat insan yang kita sayang, dan buatlah apa saja yang boleh jadi saham untuk kita dunia akhirat.

Jika berminat nak jadi Dropship dan berbisnes Dexandra bersama Kak Ayu, jangan segan untuk contact akak yer. InsyaAllah, i will guide you along the way!

Assalamualaikum dan contact no ni yer: 019 - 989 8341

You May Also Like

0 Comment

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...