Monday, July 30, 2018

TIps Matikan Lipas dalam Kenderaan - Dexandra Air Freshener Coffee Warm!

Nak tips matikan lipas dalam kenderaan? Jom baca...
Haa... terkejut jugak bila baca customer feedback Coffee Warm ni. 

Bolehlah Kak Ayu cuba jugak ni. Dalam si Biru tu rasanya lipas ada dok beranak-pinak. Maklumlah, si Biru tu dah macam kedai runcit bergerak kalau naik kereta dengan anak-anak haha. 

Eh, ko korang pun nak cuba jugak, tujuan asal letak Air Freshener Coffee Warm dalam kenderaan ialah untuk dapatkan aura wangian kopi, sekaliii... dapat pakej matikan lipas!

Wow! Sis teruja tau. Jomlah kita cuba. Lagi pun, cara ni lebih selamat, sebab Dexandra Air Freshener ni takder alkohol dan mesra alam. 

Whatsapp/Telegram Kak Ayu yer. 


019 - 989 8341