Dexandra... Bisnes yang menjadi pilihan!

by - August 20, 2018

Hari ni, saya nak share 6 sebab kenapa bisnes Dexandra menjadi pilihan dan dah ramai yang berjaya mengubah taraf kewangan mereka menjadi lebih baik.
1. Perfume adalah produk pilihan ramai.
Ramai orang suka pada perfume. Tak keterlaluan kalau saya katakan bahawa ada orang yang obses dengan perfume! Jadi, permintaan untuk Dexandra perfume tak pernah putus!2. Perfume adalah produk pakai-habis.
Bila produk pakai-habisrepeat sale akan mudah berlaku. Jaga saja customer dan database sediada, mereka adalah lubuk untuk produk kita.3. Founder yang membantu dan tak kedekut untuk buat mass marketing.
Tak perlu terangkan dengan lebih lanjut, korang mesti sentiasa nampak dan dengar iklan Dexandra di tv, radio, fb ads, di website. Jadi, sebagai reseller, kita hanya perlu berusaha tonjolkan diri kita untuk membina trust untuk orang membeli dengan kita.4. Komisen yang tinggi.
Komisen tinggi iaitu RM20/sebotol untuk harga produk kurang dari RM100! Komisen tinggi & produk mudah jual adalah formula untuk jana pendapatan tinggi dengan modal minimum (ni untuk kiraan sebagai Dropshipper tau, bukan agent atau stokis!)5. Koleksi bauan hot selling
Dexandra hanya memilih bauan daripada inspirasi bauan perfume antarabangsa yang hot selling. Dengan penjenamaan semula Dexandra, ia telah meningkatkan lagi kualiti produk Dexandra. 


6. Rangkaian produk yang mendapat permintaan tinggi

Dexandra mempunyai beberapa rangkaian produk yang sentiasa menjadi permintaan. Bermula dengan perfume, sehingga kini telah bertambah beberapa produk lain iaitu:

  • Perfumes
  • Body Odourless
  • Air Freshener
  • COMING SOON... akan ada produk baru lagi!

Menjual produk-produk Dexandra pasti membuka ruang dan peluang untuk kita menjana pendapatan tak kiralah secara online, offline, atau kombinasi kedua-duanya. Terpulang pada keselesaan dan kemampuan kita untuk berbisnes.


Dexandra... pilihan untuk anda yang nak jana pendapatan dengan modal minimum dan anda berpeluang menjana unlimited income. 

Hubungi saya untuk menjadi sebahagian daripada keluarga OhWanginya Dexandra.

Ayu Rashid | 019 - 989 8341

You May Also Like

0 Comment