Perfume untuk Suami Tersayang

Betul ke orang lelaki yang dah kahwin ni, kalau pakai perfume sebab wife dia suka bau tu?

Kadang-kadang diorang tak peduli pun tapi si isteri yang nak sangat-sangat suaminya pakai perfume sekian-sekian, malah siap belikan lagi ๐Ÿ˜

Isteri yg nak belikan suami, boleh cuba De'xandra ni ye. Jom WA saya suggest-kan yang sesuai.

019 - 989 8341

Perfume untuk Suami Tersayang Perfume untuk Suami Tersayang Reviewed by Rahayu on September 21, 2018 Rating: 5
Powered by Blogger.