Trivia Hari Ini

by - July 16, 2019


Tahukah anda wanita terkaya di dunia bernilai 53 billion USD, dan beliau pemilik syarikat skincare?

Tipulah kalau korang cakap korang tak pernah dengar jenama ni. Alaaa yang keluarkan syampu, pencuci muka, barang ‘make-up’ yang best-best tu. Haa, tak sangka kan, jual ni sampai jadi wanita terkaya dunia.

Walaupun ni syarikat asal yang diperturunkan oleh ibunya Lilliane Bettencourt- Charlotte, beliau mesti seorang yang rajin dan berdedikasi juga kan. Mungkinkah suatu hari nanti ada usahawan wanita yang sepertinya di Malaysia? Yang membaca post ni mungkin? 🥰

Mulakan langkah pertama untuk menjadi seorang boss lady berjaya dengan minyak wangi Class dari De'Xandra ni. Aroma sitrus diadun bersama aroma bunga lili dan ros boleh buat korang yakin untuk capai apa jual cita-cita!

Twist and Spray Class, aroma yang power. Hanya di De'Xandra je tau! Nak tahu lebih lanjut klik je link ni: www.wasap.my/60199898341/DL

You May Also Like

0 Comment