2 WANGIAN AIR FRESHENER DEXANDRA BAHARU KINI DILANCARKAN

by - December 12, 2019


Istimewa sempena 12.12 ini, Dexandra turut mengeluarkan 2 wangian terbaharu dalam koleksi terbaik Air Freshener. 


Yang mengejutkan, ramai yang dah tak sabar menanti 2 wangian ini dilancarkan hari ini. Terima kasih kerana sabar menanti ya 🥰

New Dexandra Air Freshener:
Violet Ocean & Cupcakes & Cream


Untuk yang gemarkan suasana seperti di tepian pantai yang indah, Violet Ocean adalah jawapannya. Aroma segar fruity yang disulami bau laut ini membuatkan perasaan seperti berada di awangan. Ternyata wangian yang di asaskan dari Lavendar, Jasmine, Bergamot dan Kayu Putih bakal menjadi favourite no. 1 anda selepas ini.


Wangian yang kedua iaitu Cupcakes & Cream pula dilancarkan special untuk peminat aroma lemak-lemak manis vanilla yang diselitkan dengan aroma buah-buahan . Diasaskan dari aroma utama Gourmand yang seakan-akan coklat dan vanilla memberikan perasaan yang manis dan membuatkan jiwa kita melting.


Sebenarnya sukar untuk diungkapkan dengan kata-kata, alami sendiri suasana 2 wangian baharu ni . Tak mahal pun RM10 je satu.


Nak cuba kedua-dua bau baru Dexandra Aif Freshener Violet Ocean & Cupcakes Cream ni, boleh terus tekan WHATSAPP LINK INI. 

You May Also Like

0 Comment