DEXANDRA AIR FRESHENER - 2 NEW SMELLS

by - December 10, 2019

Dulu dulu atau biasa biasanya bila wujud jer produk baru, stok mesti preorder, mesti pakai duit orang lain utk order produk.. sebab mana mana company akan budget2 utk keluarkan produk taknak terlebih atau terkurang.. so dengan confirm order, barulah company akan mengurangkan risiko terlebih stock..


Kali ni kita readykan team dengan stock barulah lancarkan agar mereka dapat menikmati produk yang ada.. dan kali ini betul betul dinikmati..


Bila dapat feedback dari team mcm ni.. rasa bahagia.


50,000 bottle dah ready di tangan team dexandra.. jadi customer boleh terus membeli di kioks2 dan team 12/12 nanti. Team sendiri tak sabar.


Sumber: Facebook Founder Dexandra









Mesti teruja gila kan nak cuba 2 bau baru Dexandra Air Freshener ni, iaitu:

- Violet Ocean
- Cupcakes Cream


Anda boleh hubungi saya:

You May Also Like

0 Comment